Buenas noches!

Juice sanoo aamun alkavan aalla. Taalla aamu alkaa kun meren takaa nousevan auringon ensimmaiset sateet (ei siis vesisateet) osuvat ikkunaani, kello on silloin tasan 8:30. Silloin on aika ponkaista ylos ja alkaa valmistelemaan paivan ohjelmaa. Vaikka minulla ei varsinaista harjoitusohjelmaa tanne olekaan, jonkinlainen valja sapluuna on paahan muotoutunut. Tanaan suuntasin merenrantaa pitkin etelaan. Mahtavan hienoja vaylia on kallioille rakennettu. Valilla oli laattapintaa, valilla vahan epatasaisempaa. Nyt loytyi jo korkeuserojakin seka jonkin verran myos rappuja. Uimarannoilla oli joitakin auringonottajia mutta mereen ei kukaan ollut uskaltautunut. Maisemat olivat hienoja ja tunnelma leppoisa, kaukana siita hardellista mita kanarian rannoilla tapaa. 15 km edettyani tuntui sopivalta kaantya takaisin. Kolmenkympin nautinnollinen holkkavauhtinen lenkki istui tanaan kuin nena paahan. Vaikka vauhtihurjasteluun en tanaankaan yltanyt, tallakin keskivauhdilla Espoossa tavoitteeseen paasisi.

1246526523_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Nautiskelua!

Tanaan sain myos eilen viela mykkana pysytelleen pyykinpesukoneen herateltya henkiin. Pesu tapahtuikin sitten tosi perusteellisesti. Ohjelma kesti reilut kolme tuntia! Ja jos toissailtana soin verista lihaa, niin eilen loytyi ravintola, josta sain aivan taivaallisen hyvaa pastaa. Spagetti Bolognesea on tullut monella reissulla syotya, mutta tama oli ylivoimaisesti maukkainta. Kehuin kokin kaikilla ylistyssanoilla joita vahankin muistin.

Juice sanoo myos illan paattyvan aahan. Taalla se paattyy kaupunki-iltakavelyn jalkeiseen aamupala astioiden pesemiseen, ehka yhteen cervezaan seka Juoksemisen Filosofia kirjan lukemiseen. Lukuvalo sammuu puolenyon maissa.