Tänään juostiin Kuopiossa kotirataultraa uudella Saaristokadun reitillä mainiossa talvisäässä. Reitin pituus oli 25,5 km ja kahden kierroksen juoksijoita oli ennätykselliset kuusi. Itse tyydyin yhteen reipasvauhtiseen kierrokseen. Tämä oli nyt viimeinen harjoitus ennen suurta koitosta.

Perjantaina tehty mattotreeni kulki muuten hyvin mutta Elitet jaloissa eivät tuntuneetkaan totutun hyviltä. En tiedä onko tämä turhaa hermoilua mutta lauantaina ostin vielä Asicsin 2140 kengät. Tämä 2000-sarja on ollut minulle takuuvarma kenkä ja toimi tänäänkin loistavasti. Nyt Espooseen lähtee kolme paria kenkiä.

Kituviikon ohjelmaan kuuluu hierontaa ja juoksua tasan nolla kilometriä. Espooseen lähdetään jo perjantaina ja tarkoitus on olla kisapaikalla hyvissä ajoin lauantaina.