Mukava oli tulla tuttuun paikkaan. Miklos oli Alicanten lentoasemalla meitä vastassa ja sopivasti ehdittiin Torreen ennen kauppojen sulkeutumista jääkaapin täytettä hommaamaan. Rivitaloasuntomme on rauhallisella asutusalueella n. 5 km kaupungin eteläpuolella. Asunto on lähes uusi ja kaikki on viimeisen päälle kunnossa. Lähin mercado- ruokakauppakin on sopivasti vain muutaman sadan metrin päässä. Kotiutuminen on sujunut hyvin ja tulevat viikot viihdytään täällä takuuvarmasti.

Espanjalainen avainkäytäntö on kyllä huvittavaa. Ennen kuin asuntoomme pääsee, tarvitaan neljää erilaista avainta. Ensimmäinen ulkoporttiin, toinen sisäporttiin, kolmas ulommaiseen ulko-oveen ja neljäs varsinaiseen ulko-oveen. Lisäksi taka-patiolle pääsemiseen tarvitaan kahta erilaista avainta ja kattoterassille pääsee vasta kun on etsinyt kaksi avainta lisää. Postilaatikkoon tarvitaan oma avain ja autotalliin on tietenkin vielä omansa. Eli kymmenellä avaimella pärjätään! 

Tänään oli hieno aurinkoinen kesäkeli. Helenan ja Mikloksen kanssa juostiin hidas pitkä lenkki La Matan kansallispuiston kautta merenrantaan. Reilut neljä tuntia reissulla viivyttiin ja huomenna jatketaan samoissa merkeissä.