Eilinen vapaapäivä vierähti Torren markkinoilla. Edullista tavaraa oli tarjolla moneen lähtöön ja Mikloksen paku oli tarpeen. Mitään kun ei ollut tarvetta ostaa, mutta kotiin kuitenkin palattiin muovikasseja kädet täynnä. Kotimaan pakkasiin löytyi lämpimät fleesekaulurit hintaan yksi euro. Lisäksi torilta löytyi isompaakin vaatetta. Kotimatkalla tempaistiin Torre Marketista vielä mukaan Turun Sinappia ja Sinistä lenkkiä!!!

Tänään sitten päästiin taas varsinaiseen asiaan. Eilen illalla alkanut kova vesisade loppui aamulla ja päiväksi kehkeytyi hyvä juoksukeli. Kolmestaan juostiin kanavan taakse Villa Martinin asutusalueelle. Taas sai ihmetellä autioita asuinyhdyskuntia ja tyhjiä katuväyliä. Kai siellä sitten taas kesällä on elämää. Kotiin palattuamme, pienen huoltotankkauksen jälkeen jatkoin juoksua vielä yksin sen verran, että pyykkikone saatiin ihan täyteen märkiä lenkkivaatteita. 

Valmennusohjelmissa aina korostetaan lepopäivän tärkeyttä. Itse olen huomannut oman elimistöni reagoimisen lepopäivään olevan jollain tavalla negatiiivinen. Vaikka aamulla tuntuu virtaa riittävän yllin kyllin, juoksu tuntuu ensimmäisenä päivänä tahmealta. Niin kävi myös tänään. Mutta kokemuksesta tiedän että huomenna taas kulkee...