Jalan toipuminen on edistynyt hyvää vauhtia. Sunnuntain pyöräretkeilyllä kypsyi päätös kokeilla jalan kestävyyttä myös juoksemalla. Huoltajani kanssa käydyn rakentavan keskustelun jälkeen sain maanantaiaamuna "luvan" pieneen testilenkkiin. Hyvin sujuneen testin jälkeen jatkoin sitten kunnon kierroksen. Tänään sama harrastus jatkui hieman pitemmän lenkin muodossa. Lenkin jälkeen soitin Jaimeen ja peruin torstain kontrolliajan.

Nilkka ei ole vielä täysin "oma", mutta lenkit olen kuitenkin pystynyt tekemään lähes kivutta. Vamman uusimismahdollisuus on olemassa, mutta en halua menettää viimeisten päivien mahdollisuutta treenata huippuolosuhteissa ennen Suomen pakkasiin paluuta. Ja jos tässä nyt mennään metsään, niin tilanne E24:n suhteen on selkeä. Lopullisen päätöksen kisaan osallistumisesta teen perjantaina.

Flunssaakin täällä on ollut. Mikloksella oireet alkoivat jo ennen Crevillenteä ja kisan jälkeinen aika on häneltä mennyt kokopäivätoimisesti sairastaessa. Myös Helenaa kurkkukipu kiusasi pari päivää. Alla olevasta tämän päivän kanavakuvasta on kuitenkin havaittavissa, että hän alkaa taas päästä vauhtiin.