Leiri oli jaettu neljään seitsemän päivän jaksoon, joihin jokaiseen oli sisällytetty yksi vapaapäivä. Nilkkavamman takia ainoastaan ensimmäinen jakso toteutui suunnitellusti. Ylimääräisiä huilipäiviä tuli kolme ja kolmena suunniteltuna juoksupäivänä olin pyörällä liikkeellä. Pyöräily oli lähinnä kevyttä pyöritystä ja sen suurinta antia oli hienot maisemat. Nyt on kuitenkin mukava todeta, että riskinotto aloittaa juoksu tämän viikon maanantaina keskenkuntoisella jalalla kannatti. Viimeiset viisi juoksupäivää olivat minulle tärkeät ja henkisesti erittäin arvokkaat. Vamma alkaa olla voitettu ja valmistautuminen E24:lle jatkuu normaalisti.

1.jakso: juoksua 205 km. Kaikki OK!

2.jakso: juoksua 162 km. Viimeiset lenkit kipeällä nilkalla.

3.jakso: juoksua 40 km, pyöräilyä 22 km. Täysin pieleen!

4.jakso: pyöräilyä 63 km, juoksua 155 km. Täältä tullaan taas!

Kokonaissaldona juoksua 562 km ja pyöräilyä 85 km. Mainittakoon myös huoltajan liikkumiset. Helena sai viime päivien sairastelusta huolimatta kasaan juoksua 341 km ja pyöräilyä 182 km.

Neljä viikkoa on kulunut uskomattoman nopeasti ja on kotiinlähdön aika. Sopeutuminen kotimaan pakkasiin ja työelämään voi vaatia pientä totuttelua. Jo vuosi sitten ihastuin tähän paikkaan ja nyt täällä oloaika on vain vahvistanut haavetta viettää tulevaisuudessa pitempiäkin aikoja näissä maisemissa.

Tämän päiväinen lähtölenkkimme suuntautui tielle, josta löytyy kuva Ollin blogista.

Suurkiitokset Miklos ja Riku!