Eilen juostiin kolmatta kertaa järjestetty Kolmen Kylpylän Kirmaisu. Tänä vuonna juoksusuunta oli pohjoisesta etelään eli lähtöpaikkana oli Fontanellan kylpylä Siilinjärvellä. Puolivälin krouvina toimi Kunnonpaikka Vuorelassa ja päätepisteenä Rauhalahti Kuopiossa. Reitin pituus on 31 km. Tapahtuma ei ole kilpailu ja perustuu lähinnä omaan huoltoon. Kunnonpaikkaan on juomahuolto kuitenkin järjestetty. Sää oli hyvä vaikka aurinko ei paistanutkaan. Pyörätiet olivat osin sulia, osin sohjoisia ja veden vallassa.

Lähtöpaikkaan oli järjestetty linja-autokuljetus, mutta tarkoituksella menin sinne omalla autolla. Tavoitteena oli ylipitkälenkki ja nyt siihen oli hyvä mahdollisuus. Auto kun piti käydä hakemassa, juoksin reitin vielä saman tien takaisin. Juoksu kulki mukavasti, vaikka vauhti toisen puoliskon yksinjuoksussa hieman hiipuikin. Nilkkavamma on kuitenkin talven aikana vielä sen verran muistutellut, että nyt ilman ongelmia sujuneeseen ylipitkään pitää olla tyytyvänen.

Seuraava ylipitkä -toivottavasti eilistä reippaasti pitempi- on tarkoitus juosta huhtikuun lopulla Vantaalla Hiekkaharjun kentällä.

Lähtö kylpylä Fontanellan edustalta

Viiden ja puolen minuutin vauhtiryhmä

Tankkausta Kunnonpaikan huoltopisteellä

Lyhyitä ovat kuitenkin omat juoksuni verrattuna Tähkävuoren Mariaan. Hän on taivaltanut Ateenassa 1000 mailin (1609 km) kisassa sadan kilometrin päivämatkoja jo lähes kahden viikon ajan. Maria saavuttanee päämäärän 1000 mailia ensi keskiviikkona hyvissä ajoin ennen 16 vuorokauden määräajan umpeutumista.