Tänään lähetin ilmoittautumisen Spartathloniin. Sinne ilmoittautuminen ei onnistukaan nykyaikaisesti netin kautta, vaan ilmoittautumiskaavake on lähetettävä passikuvien ja cv-todistusten kera kirjepostissa. Osallistuminen maksaa 250 euroa. Hinta on sinänsä halpa, koska se sisältää kaksi hotelliyötä ennen juoksua Ateenassa, juoksun jälkeen yhden yön Spartassa, linja-auto kuljetuksen Spartasta takaisin Ateenaan ja vielä kaksi yötä Ateenassa. Ja tietenkin 246 km huollon, tarvittaessa raatoautokuljetuksen sekä loppujuhlan. 

Heinäkuussa on luvassa paluupostia, onko osallistumisoikeus myönnetty. Vaatimukset osallistumiselle löytyvät täältä. Lennot on joka tapauksessa jo buukattu, kun sattui kohtuu hintaan ihan kotikentältä löytymään. Air Balticilla pääsee nykyisin Kuopiosta Riian kautta kätevästi Ateenaan, kuin myös useaan muuhun Euroopan kaupunkiin.

Vappu sujui varsin kosteissa merkeissä. Vesisateessa tuli juostua 72 km. Sunnuntain yhteislenkillä alkoi ajatus Kreikasta kiehtoa muitakin. Yhteislenkki Ateenasta Spartaan....