Edellinen E24 jäi minulta nilkkavamman takia väliin, mutta ensi tammikuussa on tarkoitus olla kisassa taas mukana. Viime vuonna tapahtuma myytiin seitsemässä tunnissa loppuun, mutta nyt pistettiin ainakin suomalaisten osalta vielä paljon paremmaksi. Ilmoittautuminen avautui 4.9. klo 00:00 ja kolmetoista minuuttia myöhemmin oli suomalaiskiintiöstä (50) enää viisi paikkaa jäljellä. Oma ilmoittautumiseni lähti viisi minuuttia yli puolenyön ja olin vasta 53. ilmoittautunut. Ehdin jo säikähtää, että jouduin jonotuslistalle, mutta onneksi osa nopeasormisista oli ulkolaisia ja heille on oma viidenkymmenen kiintiönsä.

Tapahtuman uskomaton suosio kielii ultraharrastuksen kasvusta ja myös edellisvuosien täydellisesti onnistuneista järjestelyistä. Mukaan on tulossa taas juoksijoita maailman huipulta, mm. naisten maailmanennätyksen haltija japanilainen Sumie Inagaki. Mukavaa on, että kisassa on mukana myös uutta kuopiolaisväriä, kun Väänäsen Jarmo ilmoittautui ensimmäiseen vuorokauden juoksuunsa.

Spartathlon projekti alkaa lähestyä h-hetkeä. Määräviikot ovat nyt tehty ja kaikki on mennyt tähän saakka hienosti. Flunssaa on paljon liikkeellä, mutta ainakin toistaiseksi pöpöt ovat pysyneet minusta loitolla. Kahden viikon päästä lähdetään Ateenaan ja sitä ennen teen vielä yhden blogipäivityksen viime hetken tunnelmista.