Pitkä ja monttuinen oli tällä kertaa matka Kuopiosta Torreviejaan. Perjantaiaamuna lähdettiin Rissalasta 40 min myöhässä, joten vaihtoaika Riiassa oli jo silloin hukattu. Välilasku Lappeenrantaan oli melkoista vaappumista kovan tuulen ja lumen takia ja ihme että sieltä yleensä päästiin jatkamaan matkaan. Tosin oltiin jo reilusti myöhässä, mutta kun Riiasta ei ollut päästetty koneita ilmaan, ehdittiin hyvin Barcelonan koneeseen istumaan. Sitä istumista sitten riitti. Ensin kiitoradan vieressä tunti, sitten ajeltiin takaisin terminaalin viereen, jossa istuttiin pari tuntia lisää. Alunperin meillä oli reilusti vaihtoaikaa Barcelonassa Alicanten koneeseen, mutta nyt sekin alkoi mennä tiukalle. Viimein meidät päästettiin taivaalle, mutta vaikka leirin ensimmäinen lenkki juostiin Barcelonan kentällä, Alicanten koneeseen ei ehditty. Too late, sorry! Spanairin virkailija buukkasi meidät kuitenkin hienosti seuraavalle lennolle, joten viimein alkoi helpottaa. Miklos oli meitä Alicantessa vastassa ja Torreviejassa oltiin ennen puolta yötä. Hienosti pelasi taas palvelu. Miklos oli saanut Elsamarilta asuntojemme avaimet ja oli valmiiksi täyttänyt Retun ja Ellun kaupunkiasunnon sekä meidän maaseutuasunnon jääkaapit, joten mikäpä meidän oli asettuessa taloksi.

Niin kuin näistä eilisen päivän kuvista näkyy, nyt ei ole lumimyrskystä tietoakaan. Sää täällä on ollut mainio meidän harrastuksiin, päivälämpötilat ovat olleet 18-20 asteen paikkeilla. Molempina päivinä on juostu pitkän lenkin kriteerit täyttävät kierrokset, joten leiri on saatu hyvin käyntiin. Myös huoltajan työkiireet ovat toistaiseksi takana päin, joten hänkin on päässyt taas juoksun makuun.

Miklos ei ollut tänään mukanamme, vaan hän kävi juoksemassa Torrepachecon puolikkaan. Meidän suunnitelmissa ollut ensi sunnuntain Aspen puolikas on peruttu, joten juostaan sitten numero rinnassa vasta uudenvuodenaattona Crevillentessä.

Tässä vielä kuva paksuista pojista, jotka aikovat kuukauden päästä olla huomattavasti hoikemmassa kunnossa. Kitukasvuinen keskellä on Retu.

Joulu lähestyy, mutta täällä vielä joulukinkut käytetään lenkillä.