Suomalaista hierontapalvelua on täällä tarjolla ainakin kolmen henkilön voimin. Perjantaina kävin muutaman minuutin pyörämatkan päässä asunnoltamme olevalla Sari Hakalalla. Jalat ovat toistaiseksi erittäin hyvässä kunnossa ja ainoastaan oikeasta jalasta löytyi jonkin verran kireyksiä. Tiistai-iltana on sitten vuorossa seuraava hieronta toisen Sarin toimesta. Perjantaina tavattiin myös seurakaveri Vesa ja hänen vaimonsa Marketta. Käytiin yhdessä Torreviejan markkinoilla ja syömässä. Vesa ja Marketta ovat olleet täällä useasti ja tällä kertaa koko talven.

Vesan yllätys: Spartasen maljat!

Tänään ulkoiltiin taas kanavan varressa. Muutaman kilometrin verryttelyn jälkeen vedettiin 10 km tasavauhtinen (=minulle kova) pätkä. Kun aloitettiin, hiukan jo kaduin ehdotustani, mutta lopulta juoksu kulki kuitenkin yllättävän hyvin. Näitä pitää alkaa viljelemään useamminkin. Reissulla oli tarkoitus käydä yläjärvellä saakka, mutta suunnitelmat kuitenkin muuttuivat, kun toisesta huoltopyörästä irtosi poljin. Ja lopulta koko huoltaja eksyi. Ystävällisen espanjalaissedän kyydissä hän oli kuitenkin päässyt pyörineen kotiin, joten loppu hyvin, kaikki hyvin.

Tässä mennään kovaa. Tai ainakin minusta tuntuu siltä. Retulla on helppoa, silmää vaan iskee.

Kova kymppi takana. Samalla ihmetellään minne toinen huoltaja jäi.

Eilenkin liikuttiin ja kesken lenkin myös jumpattiin. Tässä tulee hyvin esille miten huoltaja paneutuu täysillä tehtäväänsä ja huolehtii että jumppa ei käy ultrajuoksijoille liian raskaaksi.