Kuopio 6 h Run tapahtuman ennakkoilmoittautuminen on päättynyt. Lähtölistalla on 34 nimeä. Tyytyväisyyden rajani on 50, joten toivottavasti jälki-ilmojakin vielä tulee. Juoksijajoukko on varsin nimekäs. Hallitseva 6 h ratajuoksun SE-mies Tero Hyppölä tulee parantamaan ennätystään (78,09 km), mukana on myös Spartathlonisti ja 100 km mattojuoksun SE-haltija Hannu Anttila sekä 24 h 50 v. SE-mies Sakari Haka. Vänärillä nähdään myös Suomen halkijuoksija Maria Tähkävuori ja heinäkuussa Nuorgamista Hankoon tuhannen mailin taipaleelleen starttaava Keijo Ikäläinen. Ja eihän unohdaa sovi (tai tulee sanomista) myöskään hallitsevaa 100 km 50 v. naisten SE-naista Heltsu Arosta. 

Järjestelyt ovat hyvällä mallilla, mutta kieltämättä piällysmiehellä on hiukan paineita että kaikki menee hyvin ja yölläkin on tapahtumaa tullut mietittyä. Toivottavasti sään haltija olisi suosiollinen, vesisadetta ja tuulta ei ensi lauantaiksi yhtään kaivata.

Omat juoksuni ovat jääneet vähiin pääsiäisenä alkaneen flunssan poikasen takia. Vapunaatoksi oli sovittu reissu Kyrönjoen maratonille ja vaikka olo oli tukkoinen, päätin kuitenkin startata. Juoksu kulki yllättävän hyvin (3:26:46), mutta palkaksi sain kovan yskän, jotta on nyt viikko podettu. Alla muutamia kuvia Kyrönjoelta.

Väänäsen Jarmon kevyttä menoa

Ja aina iloinen Heltsu Aronen

Kevättuuli oli melko kylmä, mutta lyhyissä housuissa piti päästä juoksemaan.

Pokaalit Kuopioon!