Viikonloppu vietettiin Suomi- Juoksussa Perniössä. Tällä kertaa oltiin talkoohommissa ja mikäpä oli liikennettä ohjata, kun alkuillasta oli lähes kolmekymmentä lämmintä. Yötä kohti lämpötila kuitenkin laski reippaasti ja juoksijoillekin tuli ihanteellinen keli. 

Taas juostiin kovia tuloksia ja useat tekivät omia ennätyksiään. Mielenkiinnolla seurattiin omaa debytanttiamme Anttia, joka osoittikin loistavaa venymistä ja viimeisen kierroksen vauhdin lisäyksellä puristi ensimmäisen satasensa alle kymmenen tunnin. Tämä oli Suomi- Juoksun viimeinen kerta Perniössä ja mielenkiinnolla odotetaan miten maailman toiseksi vanhin 100 km juoksu jatkuu. 

Suomi- Juoksun tulokset.

Antin tyylinäyte yön pimeimpinä tunteina.

Antti maalissa huoltajansa hoivissa. Vasemmalla myös ensimmäisen satasensa hienosti selvittänyt K6h:n naisten voittaja Teija.

Bornholmin startti lähestyy ja torstaina lennetään saarelle. Alkuvuoden tavoite 2000 km ennen kisaa jäi reippaasti vajaaksi, osin sairastelun ja osin myös laiskottelun takia. Positiivisella mielellä kuitenkin reissuun lähdetään ja sen verran optimisti olen, ettei juoksu paljoa huonommin voi mennä kuin E24:lla. Kisan etetenemistä voi seurata järjestäjien sivuilta.