Kun talvella 2008- 2009 olin ensimmäisen kerran Torreviejassa, se oli menoa kertalaakista. Sen jälkeen ei ole tarvinnut miettiä milloin vuosilomansa pitää. Kesän jaksaa hyvin olla töissä, kun tietää että edessä on neljän viikon talviloma. Tällä kertaa joulu vietetään kotona ja Espanjaan lähdetään vasta tammikuun 20. päivä. Edelliset reissut ovat olleet valmistautumista E24:lle, mutta nyt sen tapahtuman jätän juoksun osalta suosiolla väliin. Juoksukuntoa on tälläkin reissulla tarkoitus kuitenkin kohentaa, onhan jo toukokuussa Leinosen Sepon 6 h juhlajuoksu Lohjalla sekä toivottavasti hieman pitempi taivallus kesäkuussa.

Reissun myöhäisempi ajankohta mahdollistaa kahteen puolimaratoniin osallistumisen. Santa Polan puolimaraton on heti Espanjaan saavuttuamme ja siitä kahden viikon päästä on Orihuelan puolikas. Siihen väliin kun juostaan kotirataultra, niin aktiviteettia riittää ihan mukavasti. Caffin kilpailukalenterista löytyy Torren lähiseudulla olevat juoksukisat ja yllättävän paljon niitä talvisaikaan onkin.

Marraskuun osalta omat juoksuni ovat olleet niin vähäiset, ettei niitä ilkeä julkikirjoittaa. Pienet takareisiongelmat eivät näytä lepäämälläkään poistuvan, joten kaipa tässä on palattava ruotuun. Näillä pienillä vaivoilla mennään ja Itsenäisyysmaraton on seuraavana tarkoitus hölkätä.

Alla muutama kuvan edellisiltä Torren reissuilta. Niitä valkatessani kaipuu sinne tuli niin vahvana, että tässä oikeasti alkaa öitä laskea. 

Merenrantalenkillä tammikuussa 2009

Mar Menorissa tammikuussa 2010

Kanavalla tammikuussa 2011