Neljäs kerta Torreviejassa ja olo alkaa tuntua kotoisalta. Ensimmäistä kertaa ollaan kuitenkin kaupungin pohjoispuolella La Matan rannan tuntumassa. Taisi olla jonkinlainen ketjureaktio. Mikko vuokrasi ensin omakotitalon, Retu ja Ellu tuli perässä samaan ilmansuuntaan ja me sitten hyvänä kolmosena. Asuntomme on tähän astisista vuokraamistamme ehkä kaikkein paras. Tupakeittiön, kahden makuuhuoneen ja kahden kylpyhuoneen asunto on loistokunnossa. Ja kun kiinteä laajakaista vielä sisältyy vuokraan, enempää ei voi toivoa.

Asuntomme on kaksikerroksisen rivitalon päädyssä

Kattoterassiltamme on näkymä Välimerelle

Retun taloyhtiön tenniskentällä lepopäivän ratoksi

Espanjan tiukka taloustilanne näkyy täällä monessa asiassa. Asunnot vannotetaan pitämään monessa lukossa, ovien ja ikkunoiden kalterit visusti kiinni. Täällä kuulee tarinoita että asuntoja on tyhjennetty jopa talon väen nukkuessa. Viime vuoteen verrattuna kaupoissa on muovikassit muuttuneet maksulliseksi. Ruoka ja juoma on kuitenkin Suomen hintoihin verrattuna vielä edelleen edullista. Kahdella kympillä saa pari kassillista ruokaa ja enpä malta olla mainitsematta Consumin oluttarjousta, 12 tölkkiä/ 2,50€.

Tänään kierrettiin iso suolajärvi vastapäivään. Sää oli jälleen loistava. Aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta, mutta ei ollut liian kuuma. Helena teki kuperkeikan, mutta onneksi siitä selvittiin pienellä asfaltti-ihottumalla.

Appelsiinejä riittää

Tauko Montesinoksen kaupungissa

Seuraa johtajaa

Muurahaisia palmupuistossa

Päivän reitti ja Retun kalorit