Viikonloppuna juostiin Paloheinässä perinteinen Masokistin Unelma 100 km kilpailu. Tällä kertaa oltiin huoltajan roolissa tai minä oikeastaan vain huoltajan apulaisena. Ystävämme Retu Honkanen juoksi ensimmäisen satasensa ja hienosti juoksikin. Ilman suurempia vaikeuksia satanen taittui aikaan 9:34:23. Tälläkin matkalla Retu vaali perinteitä ja tuli hyvin lähelle omaa ennätystäni. Tällä kertaa eroa jäi 1 minuutti 13 sekuntia. Mies on nyt lomamatkalla miettimässä, missä tuon reilun minuutin olisi pystynyt puristamaan pois. No jatkoa varmasti seuraa ja ennätyksetkin vielä paukkuu.

Kisan voittajiksi selviytyivät Tapio Talvitie (8:07:15) ja Susanna Raitamäki (9:10:06). Peräkylän Ponnistuksen raportti ja tulokset löytyvät täältä.

Oma juoksemiseni viikonloppuna rajoittui muutamaan kierrokseen Retun kaverina. Viime aikojen juoksut ovat muutenkin olleet vähissä ja tässä on vähän vedetty henkeä. Mieli alkaa kuitenkin taas palata ulkoilemaan ja voi olla että tänä syksynä joku kisakin vielä tulee käytyä. Lokakuun lopulla taitaisi Tampereelta löytyä sopiva!

1251127716_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Debytantti tulossa maaliin. Masokistin Unelman isä Suinulan Teräsmies alias Teppo Tulppu ottaa aikaa.