Reilu vuosi sitten kirjoitin Suomi-Juoksu 2010 jäävän todennäköisesti viimeiseksi 100 km kilpailukseni. Ainakin tämän vuoden osalta tässä päätöksessä on ollut helppo pysyä. Vahvasti hengessä mukana on kuitenkin tullut oltua ja kaikissa tämän vuoden kolmessa satasessa olen ollut talkoo- tai huoltotehtävissä.Viikonloppuna oltiin Tampereella Wihan kilometreillä ja kuopiolaisia eri matkoille osallistujia oli mukana yhteensä kahdeksan. Satasen kisassa Jarmo pokkasi SM-hopeaa, Antti paranteli reilusti ennätystään ja hienosti satasen selvitti myös iloinen debytantti Niina. Huoltajan näkökulmasta kilpailu oli erittäin jännittävä ja mukaan mahtui pientä dramatiikkaakin. Sata kilometriä on aina sata kilometriä. Jos oikein aistin, niin ainakin herroilla jäi hieman hampaankoloon ja odotettavissa onkin että ennätyksiä parannellaan taas tulevana vuonna. Wiha 2011 tulokset.

Wihan katsomossa oli arvovaltaista ultraporukkaa. Vasemmalta Hannu Anttila, Keijo Ikäläinen, Seppo Leinonen ja Pertti Eho

Huoltajallakin riittii puuhaa. Tässä Antti saa omaa maltosekoitustaan

Jarmo maalissa SM-hopeamitalistina

Niina oli liikkeellä iloisella asenteella ja maalissa ylivoimaisesti hyväkuntoisin. Iidakin pääsi mukaan viimeiselle 3,33 km kierrokselle.

Kertareissu perskynkkääjän luona ei parantanut takareisiongelmaani. Pakotus perskannikassa ja ajoittain myös jalkaterässä on istuma-asennossa edelleen pahinta. Vaivan kanssa olen kuitenkin tullut kohtalaisesti toimeen ja onneksi juoksulla ei näytä olevan ainakaan pahentavaa vaikutusta asiaan. Perjantaina lähdetään Frankfurtiin ja näillä eväillä nyt mennään. Espoon rantamaratonin jälkeen olen saanut kasaan kolme pitkää lenkkiä sekä yhdeksän kiihtyvävauhtista tunnin treeniä juoksumatolla. Mitään kummoisia ei Saksasta ole odotettavissa, mutta palataan asiaan tulevalla viikolla. 

Lisäys 27.10.2011: Helenan nimissä reilut kaksi vuotta ollut N50 100 km suomenennätys rikottiin Wihalla Päivi Naumasen toimesta. Onnittelut! Helenan mukaan entinen ennätys joutikin jo romukoppaan.