Eilen oli kisapäivä ja aamuherätyksen hoiteli tehokkaasti maanjäristys. Olin aivan varma että hiukan heppoisen näköinen makuuhuoneen parvekkeemme tipahti alas. Onneksi kuitenkin selvittiin säikähdyksellä ja vaurioilta vältyttiin.

Mazarronin pikkukaupungissa puolikas järjestettiin ensimmäisen kerran. Paikka ja olosuhteet olivat taas vertaansa vailla. Lähtö ja maali sijaitsivat satama-alueella, joka oli täynnä huvipursia ja rantakahviloita. Reitti oli hyvä, mutta sitä ei ollut virallisesti mitattu ja Foren mukaan se oli n.300 metriä vajaa mittainen. Se ei kuitenkaan himmennä sitä tosiasiaa että Caffin kärkinimet, Olli ja Retu painelivat todella kovaa. Uuno seurasi muutaman minuutin päässä ja me Mikloksen kanssa hännänhuippuina. Näillä Espanjan puolikkailla huolto on järjestetty todella simppelisti. Vesipullo lennosta käteen ja se on siinä. Mitään urheilujuomatarjontaa täällä ei ole ja puolikkaalla se olisikin täysin turhaa. Maalissa tarjontaa on sitten enemmänkin ja myös teknisten T-paitojen kokoelma jälleen kasvoi. 

 



Patsastelua hienoissa maisemissa

 



Mikloksen kanssa mennään yhtämatkaa

 



Ihan hyvin olisi jaksettu juosta 300 metriä pitemmällekin

 



Caffin kirkkaimmat tähdet nappasivat kakkos- ja kolmospokaalit
 



Kisapaikkamme

Ensi sunnuntaina juostaan sitten Orihuelan puolikas. Siellä reitti on kuulema erittäin tasainen ja virallisesti mitattu. Pitääkin tällä viikolla juoksuttaa Retua kaikkien hyvien valmennusoppien mukaisesti pari sataa kilometriä, niin on sitten kisassa vetreä poika viimeinkin rikkomaan minun puolikkaan ennätykseni.

Mazarronin tulokset