Lähes kaksi viikkoa on kulunut täällä kuin siivillä. Aika ei todellakaan ole käynyt pitkäksi. Aamulla pitkään nukkuen ja päivät treenaten, illat ovat tulleet liiankin nopeasti. Kaikki on mennyt hyvin ja porukalla on ollut mukava yhteislenkkejä tehdä. Kesä ilman lomaa maksaa nyt itsensä takaisin korkojen kera.

Tämä on jo kolmas talvi peräkkäin Torreviejassa. Se miksi juuri täällä, on sattumaa, joka alkoi kun tutustuin Bromanin Kariin Budapestin maratonilla v.2005. Tämä on nyt myös kolmas joulu pois Suomesta. Kaksi vuotta sitten olin joulun täällä täysin yksin, joka sinällään oli mieleenpainuvaa, eikä ollenkaan niin hankalaa, kuin etukäteen pelkäsin. Vuosi sitten oli jo Helena mukana ja vietettiin hieman perinteisempää joulua. Oli jouluvieraita Suomesta ja pukkikin löysi tiensä meille. Tällä kertaa mennään taas matalalla profiililla. Aaton yhteislenkki, joulurauhan julistuksen kuuntelu sekä ruokailu Retun ja Ellun luona kaupungissa on suunnitelmissa.

Eilen täällä juhlittiin Joulupukkimme syntymäpäivää - tietenkin juosten. Onneksi pukkimme on vielä niin nuori, että ikävuosien pituinen lenkki jaksettiin hyvin heittää. Reittimme kulki Torreviejan rantabulevardin kautta La Matan hiekalle, sieltä Guardamarin kaupunkiin ja takaisin. Hiukan lipsahti lenkki pitkäksi, mutta jäi kuitenkin reilusti alle viidenkymmenen kilometrin.

Toivotamme kaikille oikein Rauhallista ja Hyvää Joulua!